Privatumo politika


Decors.lt privatumo politika


Bendrosios nuostatos
Terminai „decors.lt“ / „SD” priskiriami UAB „Solid Decors” (Žvalgų g. 8, LT-08221 Vilnius, juridinio asmens kodas 302713560, PVM mokėtojo kodas LT100010249013, El.paštas: info@decors.lt) – svetainės www.decors.lt (toliau – Svetainė) savininkui.
Terminai „Klientas“ / „Jus“ / „Jūsų“ / „Jums“ priskiriami Svetainės vartotojui.
Mes gerbiame ir saugome Jūsų privatumą. Ši privatumo politika paaiškina, kokią asmeninę informaciją mes renkame ir kaip mes ją naudojame.
Privačių duomenų rinkimas, tvarkymas (pav. saugojimas, keitimas, blokavimas ar naikinimas) ir naudojimas decors.lt remiasi šia Privatumo politika ir Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, kitais galiojančiais Lietuvos Respublikos teisės aktais, reglamentuojančiais šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.
Svetainės savininkas UAB „Solid decors“ yra įregistravimo procese Asmens duomenų valdytojų valstybės registre.



Asmens duomenų rinkimas ir tvarkymas


Klientas gali lankytis beveik visuose Svetainės puslapiuose nesuteikdamas jokios asmeninės informacijos. Tačiau, tam, kad galėtumėte teikti prekių pardavimo paslaugas (prekių užsakymo apdorojimas, sąskaitų išrašymas, prekių pristatymas) bei papildomas paslaugas pagal pirkimo – pardavimo sutartį (pvz. garantines paslaugas), Jūsų bus prašoma pateikti asmeninę informaciją t.y. nurodyti vardą, pavardę, el.pašto adresą, telefono numerį, asmeninį ir pristatymo adresą registracijos svetainėje metu arba prekių užsakymo metu. Šie duomenys bus saugomi decors.lt duomenų bazėje.
decors.lt nerenka asmeninių duomenų apie savo Klientus, išskyrus tuos atvejus, kai Klientai patys juos pateikia t.y. kai Svetainėje registruoja paskyrą, užsisako prekes ar prenumeruoja naujienlaiškį. Jūsų interneto protokolo (IP) adresas siunčiamas Jūsų naršyklės į decors.lt automatiškai.
Klientas įsipareigoja saugoti savo prisijungimo prie svetainės duomenis. Praradus prisijungimo duomenis, Klientas privalo nedelsiant apie tai informuoti el.paštu: info@decors.lt. SD neatsako už trečiųjų asmenų veiksmus pasinaudojus Kliento prisijungimo duomenimis iki informavimo momento.
Jūsų asmens duomenys Svetainės duomenų bazėje saugomi 3 metus, skaičiuojant nuo paskyros sukūrimo dienos arba paskutinio apsipirkimo.


Asmens duomenų rinkimas ir tvarkymas rinkodaros tikslais



Norint užsiprenumeruoti Decors.lt naujienlaiškius, Klientas turi pateikti asmeninę informaciją- el.pašto adresą. Naujienlaiškių atsisakyti galite bet kuriuo metu, išsiųsdami mums pranešimą elektroniniu paštu.
Duomenis susijusius su Kliento įsigytomis prekėmis (ne asmeninius duomenis), Decors.lt gali naudoti pardavimų analizei.


Duomenų apsauga


Tvarkydami ir saugodami Klientų asmens duomenis Decors.lt pasitelkia organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, praradimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto naudojimo.
Duomenų bazės saugojimui Decors.lt naudojasi išorinės prieglaudos (angl. hosting) paslaugomis. Šių paslaugų teikėjas užtikrina informacijos saugumą, naudodamas savo fizines ir elektronines procedūras.
Apsaugai nuo neteisėtos prieigos prie Decors.lt duomenų bazės, naudojami slaptažodžiai.



Asmens duomenų atskleidimas trečiosioms šalims



Decors.lt niekada neperduoda Jūsų asmeninių duomenų, įskaitant gyvenamosios vietos ir el. pašto adresą, tretiesiems asmenims, prieš tai negavę išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus SD partnerius, teikiančius prekių pristatymo ar kitas su Kliento užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas, arba kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus privalės tai padaryti.



Slapukų politika



Siekdami pagerinti Klientų patirtį naršant Decors.lt svetainėje, naudojami slapukai (angl. cookies) – nedidelės teksto rinkmenos įrašomos Jūsų naršyklėje, šios rinkmenos savyje neturi jūsų asmeninės informacijos.



Trečiųjų šalių tinklalapiai



Svetainėje yra nuorodų į kitus interneto tinklalapius. SD nėra atsakingi už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Kadangi SD negali kontroliuoti kitų tinklapių ir tie tinklapiai nėra tvarkomi pagal šią privatumo politiką, rekomenduojame atskirai perskaityti kiekvieno tinklalapio privatumo politika.



Kliento sutikimas



Pateikdami Svetainėje savo duomenis registracijos metu arba prekių užsakymo metu, Klientas patvirtina ir sutinka, kad Decors.lt saugotų ir tvarkytų Kliento asmeninius duomenis, laikantis šios Privatumo Politikos nuostatų ir susijusių įstatymų.



Kliento teisės



Klientas turi teisę gauti informaciją apie savo asmens duomenų tvarkymą, reikalauti ištaisyti, sunaikinti arba nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys.
Klientas gali susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, išsiunčiant prašymą el. paštu. Atsakymas bus pateiktas per 15 kalendorinių dienų.
Jeigu manote, kad informacija, kurią suteikėte yra neteisinga ar neišsami, prašome nedelsiant informuoti decors.lt elektroniniu paštu. SD nedelsdamas ištaisys bet kokia neteisingą informaciją.
Klientas turi teisę keisti, atnaujinti ar pašalinti registracijos formoje pateiktą informaciją.
Klientas teisę prenumeruoti arba atsisakyti prenumeruoti decors.lt naujienlaiškį.



Sąlygų keitimas



Decors.lt pasilieka teisę iš dalies arba pilnai keisti šias Privatumo Politikos nuostatas. Jei po nuostatų pakeitimo Klientas ir toliau naudosis Svetaine, tai reikš, kad Klientas sutinka su nauja Privatumo Politikos redakcija.



Baigiamosios nuostatos


Šioms privatumo nuostatoms taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi dėl šių privatumo nuostatų kilę ginčai ar klausimai sprendžiami derybomis, o joms nepavykus – įstatymų numatyta tvarka Lietuvos Respublikos teismuose.
Originali lietuviška šios Privatumo Politikos versija gali būti išversta į kitas kalbas.
Išverstas tekstas nėra oficialioji versija. Jei kiltų nesutarimų dėl šios Privatumo Politikos turinio ar jo interpretavimo, arba neatitikimų tarp lietuviškos versijos ir vertimo į bet kurią kalbą, lietuviška versija bus laikoma galiojančia, neginčijama ir galutine.
Ši Privatumo Politikos versija įsigalioja nuo 2016 m. rugpjūčio mėn.